30-01-2013 - Live tijdens de KamaSutrA beurs, deel 2

     

Het ging er geil aan toe, in de film studio. Om ervoor te zorgen dat de heren goed actief bleven, kwam Sonja een handje helpen. Dat hebben Teresa en haar vriendin Luna geweten. Als beloning kregen beide dames aan het eind een zalige sperma douche.

 

30-01-2013 - Live tijdens de KamaSutrA beurs, deel1

     

Tijdens de KamaSutrA beurs wilde ik ook wel eens mee werken aan een auditie dag bij Roxy en Sonja. In totaal deden 3 potente heren mee. En ook mijn vriendin Luna was van de party. Het werd een geile boel.

 

10-11-2012 - Debby & Ik

     

Ik had een avondje uit gepland, totdat Debby binnenkwam met een beter idee

 

24-10-2012 - Trio Debby Pete Teresa

     

Debby & Ik hebben in de gaten dat we worden bespiekt door Pete, dan moeten we hem maar laten zien wat een sletjes of we dan ook zijn..

 

18-10-2012 - CarCustomShow in Bottrop

     

Afgelopen zomer een paar kiekjes laten schieten op een Autoshow in Bottrop (Dld)

 

17-10-2012 - CarCustomShow in Bottrop

     

Ik was afgelopen zomer bij een Carcustom-Show in Bottrop. Hier een paar plaatjes van mij met 1 van mijn favo auto's daar

 

17-10-2012 - Verrassing voor de monteur

     

Teresa komt erachter dat haar koelkastje ermee uitgescheiden is, OEPS, Wat NU!!!!!! Ze belt in haar altijd geile bui, dan maar een monteur, die er dan ook binnen no-time staat.. Kan ik in natura betalen, want ik heb even geen geld in Huis?!?

 

18-07-2012 - Venus Beurs 2011

     

Afgelopen jaar was ik op een van de grootste Erotiek & Porno-beurzen ter wereld.. Als Entertainer heb ik daar mijn fan's vermaakt met mijn weergaloze Dildo-shows. Hier een paar foto's om de indruk te krijgen

 

25-04-2012 - Een Fan's Keus

     

Teresa nodigt zo nu en dan wel eens geile fans uit, om opnames te maken. Deze fan had de wens om eens een dildoshow mee te maken, om dan lekker geil met de performer te spelen. Daar zegt Teresa geen NEE tegen, het sletje dat ze is. Eerst maar eens lekker met die dildo spelen, zelfs de cameraman wordt er zo geil van, dat ie zelfs besluit om maar even een handje te helpen. Na geil met die dildo te hebben gespeeld, wil ze door een echte vent uit elkaar getrokken worden. Eerst zuigen, en daarna kapot geneukt worden door die dikke staaf.

 

25-04-2012 - Dansen naar Pijpen

     

De eerste in een reeks van "Een fan's Keus",Teresa danst graag, dit keer om indruk te maken op de cameraman. En het lukt haar aardig!!De kleine slet maakt hem zo gek, dat ie over haar wil klaarkomen. dus zuigt ze het zaad maar lekker uit die dikke staaf.... Voor dat haar fan komt.

 

24-04-2012 - Fotoshoot

     

Teresa wordt met regelmaat gevraagd door fotografen,Omdat ze een klein geil sletje is. Ze vindt het leuk om zichzelf te laten zien, in elke positie zoals ze het ook fijn vindt om geneukt te worden.

 

24-04-2012 - Zwemmen en erna!

     

Teresa heeft een zwemexamen voor de boeg, ze heeft de hulp in geroepen van een bevriende zwemleraar. Na het zwemmen, wil Teresa hem bedanken voor zijn hulp. Ze zuigt aan zijn pik, alsof ze er dagen geen heeft gehad. Dank je, badmeester!

 

24-04-2012 - Boswandeling

     

Teresa wandelt op een mooie dag door het bos, tot ze Mark tegenkomt.Mark herkent Teresa van haar optredens, en begint haar gelijk te overhalen om hem eens goed te pijpen. Dat is iets daar zegt Teresa geen nee tegen, het lekkertje wat ie is. Ze pijpt die lekkere dikke lul helemaal leeg tot de laatste druppel